h1

Hai la flash mob

aprilie 13, 2009

Vino la Universitate-fantani la fix ora 13.15, Miercuri 15 Aprilie. Adu-ti cea mai veche si rupta carte si timp de 10 minute aseaza-te pe jos si citeste impreuna cu noi. 10 minute, fara cuvinte, vom spune Romaniei despre copiii uitati de la sate, care nu-si pot permite sa continuie studiile la liceu din lipsa de manuale, imbracaminte, bani pentru transport, chirie… Acesti copii pot fi ajutati fara nici un efort financiar, doar hotarand ca o parte din taxele pe care le trimitem luna de luna catre stat sa fie folosite pentru educatia lor.Reaminteste romanilor cum isi pot ajuta copiii.

Vino si tu sa reprezinti acesti copii care isi doresc sa ajunga in clasa a-9-a, dar nu au cum, doar pentru ca au avut nesansa sa se nasca la sat si nu la oras.

Despre Flash Mob:

-Locatie: Universitate fantani

-Data: Miercuri, 15 Aprilie

-Ora: 13.15

-Ce se intampla:

La ora 13.00 ne intalnim la fantani la Universitate. Fiecare aduce de acasa o carte, cea mai ponosita si rupta carte. De preferat un manual.

La 13.15 ne asezam toti pe jos, pe banci, pe trepte si citim timp de 10 minute in tacere, ca intr-o clasa de scoala virtuala. Printre participanti, voluntarii World Vision vor purta tricouri cu fotografiile copiilor de clasa a8a, care au nevoie de sustinere pentru a merge la liceu, pentru a-i reprezenta. Alti doi voluntari vor imparti in tacere fluturasi privitorilor.

La fix 13.25 ne vom ridica si vom pleca fiecare in alta directie.

8 comentarii

  1. 🙂


  2. Acesti copii au nevioe de ajutor!!!!!!!!!!
    Sa ne mobilizam cu totii!!!!


  3. si ce rezolvati? au sa cada saci cu bani in curte la copii? e bine ca va ganditi la ei, dar nu cred ca ii va ajuta cu ceva un flashmob…


  4. da!!!
    mai bine donam si cartile…
    eu am o gramada si nu stiu unde sa le duca sa ajunga la cei care au nevoie..


  5. Sacii cu bani nu o sa cada niciodata in curte la copii.Schimbarile adevarate nu se fac cu donatii marete a la Becali ci se fac cu schimbarea conceptiilor oamenilor de rand. Uite, daca tu si prietenii tai semnati ca vreti sa mearga 2% la copiii astia si nu la stat, inseamna 50RON minim pentru fiecare persoana. Daca doneaza 4 persoane, unul dintre copiii astia poate fi sustinut la liceu o luna. Pentru noi e matematica, pentru ei e o sansa la o viata mai buna. Daca prin flash mobul asta aud macar 150 de persoane de ce facem noi si directioneaza banii astia, copilul va putea termina liceul. Daca ai fi tu, tocmai copilul asta, nu te-ai agata de sansa asa cu tot ce ai?


  6. @nunu. Ar fi foarte fain. Hai sa organizam o strangere de carti data viitoare, si intre timp ma interesez unde e nevoie mai mare: la o biblioteca locala probabil.


  7. Am creat un blog, tocmai pentru actiuni de genul asta. Asteptam idei si propuneri aici: http://2lasuta.sefe.ro


  8. si cum a fost?



Lasă un comentariu